infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, czwartek
19 września 2019
imieniny: Januarego, Konstancji, Leopolda

szczecin
ZESPÓŁ SZKÓŁ ŁĄCZNOŚCI W SZCZECINIE
Liczba przyjętych opinii: 55

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  Ellen
status:  absolwent
dnia:  02.10.2006
Jestem absolwentką ZSŁ z 1988 r. Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i uczniów. Ze szczególnym sentymentem wspominam Panią Sańko (uczyła dzielenia ułamków na papierosach i półlitrówkach) oraz Pana Hurynia (czy w dalszym ciągu robi słynne "zielone" po pierwszym semestrze w roku?). Do szkoły chodziłam gdy mieściła się na ul. Dworcowej a po latach w tym samym gmachu ukonczyłam Wyższą Szkołę Zarządzania. :)
autor:  turbo diesel
status:  inny
dnia:  07.02.2006
mimo tego, że chodziłam tam tylko przez rok było super!!! nigdy niewidziałam tylu zakreconych ludzi na raz:))) co do nauczycieli to pani O i pni B sa straszne i niewiem z kąd sie wzieły!!! natomiast pani Sz jaes najlepsza pod słońcem. wielkie całusy dla obecnej kl IVTd :*:*:*. gorace usciski dla całego węzła i wszystkich, którzy przebywali tam w roku 02/03. papatki.
autor:  .....
status:  absolwent
dnia:  07.12.2005
jak czytam te opinie to az mi zal z ejuz tam nei chodze be zkitu fajnie bylo przez te 5 lat byly momenty ze mialo sie dosc wszystkego ale to jak wszedzie ale jesli ktos chce tam sie uczyc to spokojnie polecam...
autor:  Tomek - kamerzysta
status:  absolwent
dnia:  01.08.2005
Naprawdę żal mi jest rozstawać się z tą szkołą, bo właśnie w niej przeżyłem najpiękniejsze chwile swojego zycia, poznałem wspaniałych ludzi, a nauczyciele są poprostu wspaniali i nigdy nie myślałem że kiedykolwiek tak pokocham szkołę. Nienawidziłem podstawówki, nienawidziłem gimnazjum, ale w Zespole Szkół Łączności się odnalazłem i doświadczyłem niezwykłego klimatu jaki tam panuje. ZSŁ zainspirował mnię do tworzenia własnych filmów i teraz już wiem co chcę robić w przyszłości - chcę być operatorem obrazu w filmie i telewizji. Inspirację tą zawdzięczam m.in Panu Piotrowi Szepczyńskiemu, który uczy w tej szkole i który podzielił się ze mną swoją wiedzą na temat fotografi i filmowania. Polecam Wam tą szkołę z całego serca. Wierzę w to, że i Wy zatęsknicie za nią tak jak ja.
autor:  justysia
status:  absolwent
dnia:  20.06.2005
ja skonczylam ta szkole w tym roku i w sumei sie ciesze ze tam trafilam bylo fajnie nauczyciele tez spoko (liceum ekonomiczne) minus taki ze lekcjie byly do 19 40 al edalo sie przezyc szkol agodna polecenia nauki jak wszedzie tydzien jest taki z enic sie nie trzeba uczyc a jaet taki z enei wiadomow co rece wlozyc al ej ajestem zadowolona malo sie uczylam a skonczylam ze srenia 4.83
autor:  hołek
status:  uczeń / student
dnia:  22.04.2005
szkoła jest naprawde spoko nauczyciele w porządku .pani dz. od matmy spoko babka . potrafi dobrze wytłumaczyć matme.pozdro dla wszystkich pracowników zespołu szkół łączności.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
autor:  hołek
status:  uczeń / student
dnia:  21.04.2005
szkołą w porxądku p.dz od matmy tez w porzo
autor:  admin
status:  inny
dnia:  17.02.2005
Jesli tu traficie, to polecamy adres: http://zsl.szczecin.pl/dzialy/dinozaury/ Sa to strony absolwentow naszej szkoly. Mozecie zostawic u nas swoje dane, wgrac tez zdjecia, wypowiadac sie na forum. Mysle, ze to dobra skrzynka kontaktowa dla Waszej klasy. Pamietajcie o nas, tak ja my pamietamy o Was ;) -- admin serwisu
autor:  kot
status:  uczeń / student
dnia:  25.11.2004
mimo tego, ze w szkole jestem bardzo krotko chcialbym sie wypowiedziec:] a wiec: szkola mimo pozorow wymaga nauki (ja poszedlem z nastawieniem, ze jest lajt i nie trzeba sie uczyc, szybko zmienilem nastawienie:D) - w kazdym razie takie jest technikum. reszta zalezy od nauczycieli, np. pani z. - ktora bardzo duzo daje, ale i srednio wymaga, pani b., ktora NIC nie daje (a podobno tak swietnie uczy do matury - nie zrobila ani jednej normalnej lekcji, wszystko tlumaczy za pozno), a wymaga wszystkiego lub pani j., ktora tlumaczy najlepiej historie z calej szkoly chyba, a wymaga 0 0 0 :D - takze jesli ktos ma ochote sie uczyc na poziomie, to niech atakuje zsl, bo warto, pozdrawiam :]
autor:  Baksovic
status:  absolwent
dnia:  29.11.2003
Szkola byla jaka byla kazdy ma swoja opinie na ten temat ...Ja mam bardzo mile wspomnienia chociaz czasem mialem dosc wszystkiego pracowni do godziny 19 ,sprawdzianow mialem ochote pojsc do liceum ale wytrwalem i jestem z tego dumny!! Bez pracy (nauki) tez sa efekty na przyklad moja matura i egzamin zawodowy z ktorych uzyskalem bardzo wysokie stopnie :D !! Jedynym przedmiotem ktory lubilem byl angielski (pozdro p.Szczesna) teraz jestem juz w lasell college w bostonie...jednak myslami wracam do mojej kochanej szkoly sredniej i co dziwne tesknie za klimatem i co jescze dziwniejsze za nauczycielami....
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.