infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, wtorek
18 czerwca 2019
imieniny: Elżbiety, Marka, Pauli

szczecin
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 4 IM. ARMII KRAJOWEJ
Liczba przyjętych opinii: 26

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  arkadi
status:  absolwent
dnia:  14.11.2006
Pozdrowienia dla absolwentów rocznika 94/95, szkoła w tym okresie była dość dobra, bardzo dobra kadra pedagogiczna min. wychowawca p. Zbigniew Bajuk, p.Róża Buczkowska, p. Teresa Paluch, p.Zdzisław Wyborski, p. Zbigniew Matuszak, śp. p.Romana Paradowska i wielu innych. Z mojej klasy ok. 10 osób skończyło Politechnikę Szczecińską lub Uniwersytet Szczeciński. Dla mnie wiedza zdobyta w tej szkole ułatwiła studia i obronę pracy magisterskiej na Uniwersytecie Szczecińskim. Bardzo miło wspominam wycieczki klasowe min. do Kołobrzegu i do Zakopanego. Pozdrawiam nauczycieli, absolwentów i uczniów.
autor:  luki5f
status:  uczeń / student
dnia:  15.09.2005
W tym roku skonczylem ta szkole i juz tesknie !! Bylo super przez 5 lat :) Najmilej wspominam Pania P.,J.,K. i Pana P.
autor:  kancior
status:  uczeń / student
dnia:  02.07.2004
EE school jest boska w tym roku ja skonczylem i bardzo bede tesknil za wszystkimi nauczycielami a szczególnie za Panem od Fizy..p.Tomczukiem pozdro dla niego i dzieki za 5 ;]
autor:  Lexy
status:  uczeń / student
dnia:  24.06.2004
Wracają wspomnienia...Rok temu tą szkołe skończyłem i pamiętam tych wspaniałych ludzi jak dziś:) Pani R. była bardzo fajna,umiała sobie radzić z nieukami! Przypomne oceny np.0!!,1!!!,1!!,1! ale mimo że była surowa można było się z nią dogadać i pośmiać na lekcjach! Pan P. i jego zasady i komentarze na niektore sprawy..też super nauczyciel to pan od historii, jak traficie na Ś.,on was super przygotuje i nauczy,luzik jest na jego zajęciach,ogólnie wiele ludzi można wymieniać,naprawde warto iść! Oczywiście pozdrawiam panią od niemieckiego p.Ł. :)
autor:  3451
status:  absolwent
dnia:  04.05.2004
Pozdrowienia dla wzystkich abiturientów:)! Powodzenia na maturze i obronie pracy dyplomowej!!
autor:  KaRoLa
status:  uczeń / student
dnia:  14.12.2003
powiem wam tylko tyle... skonczylam w tej szkole gimnazjum... teraz jestem w I LO ... dostaąłm sei bez problemu, bez problemu tez sobei radze, oczywisice msuze ise uczyc ale nie mam z tym takich problemó jak moi nowi koledzy i koelzanki, którzy zupelnie nie są do tego przyzwyczajeni... skzoła jest ogromna i poziom wieku waha sie nawet do 19 - 20 lat i to chyba bylo w niej najlepsze...przygotowal mie na stykanie sie z róznymi ludzmi... czesto duzo starszymi ode mnie .... nauczyciele są swietni, poziom skzoly wysoki, powiem tyle... nie doceniałam tej szkoly dopóki nie odeszlam... "cudze chwalicie swoejgo nie znacie" ta szkołe smiało moge nazwac moim 2 domem, zawse chentnie tam wróce, chocby dzis , gdybym tylko mogła zaminiłabym I LO na kolejówke... dziekuje gornu pedagogicznemu i niezpaomnienaej kl3 B za te trzy najwspanialsze lata w moim zyciu...
autor:  byly mieszkaniec internatu
status:  absolwent
dnia:  03.12.2003
Siema, szkoła jest super, nauczyciele wporzo, wysoki poziom, często są kartkówki,ale jak ktoś lubi sie uczyć, to piątki gwarantowane, chociaż niektórzy ... , np pani Ł., u której na języku niemieckim jest ... :P, ps kocham czerwone punciaki(rozwalać).
autor:  maras
status:  uczeń / student
dnia:  16.06.2003
wlasnie skonczylem 3 klase i nie moge sie przylaczyc do opini gosci, ktorzy uwarzaja ze panowie Z.&S. sa cool, bo ich po prostu nie trawie. pozdrawiam p.Łacka i kochana pania od zarysu wiedzy o gospodarce(wielkie dzieki za 5).narazie
autor:  Cisek
status:  absolwent
dnia:  10.06.2003
To były najlepsze lata jakie spędziłem w tej szkole !! 6 niezapomnianych lat zabawy i dokuczniu nauczycielon ( Nauczyciele wiedzą o którą klase chodzi 5"d" Pana Bajuka) Z miłą chęcią wrócił bym tam.
autor:  lama
status:  uczeń / student
dnia:  02.04.2003
hej wszystkim jestem uczennica jednej z klas gimnazjum. szkola jako szkola i ludzie jest wporzadku ale nauczyciele do bani. sa nie sprawiedliwi i okropni co lekcja kartkowka a szczegolnie z histy z pania J. -koszmar. no ale za to nadrabiaja chlopacy sa bardzo przystojni ale nie zawsze mili. mimo wszystko znajda sie tez wporzo nauczyciele np pani Kowalczyk od chemi ... kobieta mozna z nia fajnie porozmawiac, pani Kozakiewicz tez super dyrektorka. i wiele innych, no nie tak wiele. mimo to zapraszam do nas jest super i fajnie sie bawimy na roznych imprezach np talentynki, żywioły, czy integracja europejska. jest u nas wiele profili dla gim i liceum . poprostu musisz toi razem z nami przezyc wiec jak nie wiesz gdzie isc chodzz do nas pozdrawiam pa. Lama
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.