infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, czwartek
20 czerwca 2019
imieniny: Bogny, Rafaeli, Rafała

szczecin
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2
Liczba przyjętych opinii: 35

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  michal
status:  absolwent
dnia:  31.10.2008
hej wszystkim, w tym roku skończyłem tę szkołę i chciałem podzielić się z wami moimi wrażeniami. Uważam , że szkoła nie jest zła, nauczyciele są różni ale raczej ok. Szczególnie pani prof. I.Cz. od języka polskiego wymagająca ale bardzo dobra nauczycielka.
autor:  anezram
status:  absolwent
dnia:  29.01.2007
Drogie Dzieci. Jestem absolentką tej szkoły, rocznik 1984. Jak ją wspominam? Wspaniale! Jacy byli nauczyciele? Wspaniali! Szkoły i jej poziomu nie tworzą tylko mury i nauczyciele, ale przede wszystkim uczniowie. Kiedy czytam wasze wypowiedzi, trochę mi smutno. Cóż bowiem ma znaczyć stwierdzenie: "Jest fajnie, nie trzeba się uczyć"?... Nauczyciele, którzy mnie uczyli, pewnie już dawno nie pracują... Jednak pozdrawiam ich bardzo, bardzo serdecznie. W mojej pamięci mają zawsze miejsce: Pani Bożena Bartosińska, Pani Bożena Wolanin, Pan Jerzy Sokołowski, Pan dyr. Kosiński, Pani Regina Staniszewska, Pan Bolesław Gołowicz i wielu innych. Tak bardzo żałuję, że nie mogłam być na obchodach święta szkoły w zeszłym roku... Dziękuję nauczycielom za to, że nauczyli mnie myśleć i wyrażać własne poglądy.
autor:  anek
status:  uczeń / student
dnia:  24.03.2006
szkola jest fajna tylko niekjtorzy nauczyciele sa tacy sobie chodze juz tu4rok i podoba mi sie szkoda ze nie ma palarni:)pozdrawiam wszystkich ktorzy chodza do tej szkoly polecam
autor:  uczennica
status:  uczeń / student
dnia:  09.10.2005
Szkoła jest strasznie niezorganizowana...Nauczyciele mało wymagający,spokojnie da się przejść z jednej klasy do drugiej.Szkola moim zdaniem ma dosyć niski poziom nauczania...Polecam ją dla uczniów,którym zależy tylok,żeby przejść do następnej klasy.Ludzie są..no wiadomo-towarzystwo takie jak papieroski i alkohol, ja sie tam odnależć nie moge bo do tej grupy nie naleze...Nauczyciele faworyzują tych,którzy się chociaż troche uczą...nie polecam tym ambitnym...
autor:  ejelka
status:  absolwent
dnia:  08.09.2005
Cześć wsztstkim! Jestem tegoroczną maturzystką i chciałam wam powiedzieć,że szkoła jest super.Wiadomo,że jest kilku nauczycieli nie zafajnych,ale większość jest ok(dobrze tłumaczą i są przyjażnie nastawieni do uczniów).Szczególnie wielkie dzięki dla Pani Cz.(j.polski)-jest wymagająca,ale świetna z niej nauczycielka. No i nasz wspaniały wicedyrektor Pan N.,bez którego ta szkoła nie byłaby taka super.Jest bardzo przyjaznym człowiekiem i zawsze Ci pomoże.Bardzo żałuję, że już nie chodzę do tej szkoły.Naprawdę było warto.Pozdrowienia dla wszystkich kolegów i koleżanek, no i oczywiści dla całej kadry nauczycielskiej.Naprawdę szczerze polecam tą szkołę.
autor:  mloda
status:  absolwent
dnia:  30.08.2005
Jestem absolwentka tej szkoly i z przykroscia musze stwierdzic ze zmarnowalam w niej 5lat. Nauczyciele sa koszmarni faworyzuja uczniow ktorych lubia,jest strzszny balagan w szkole i brak jakiej kolwiek organizacji.Kiedys byly bardzo pozytywne opinie o tej szkole teraz niestety teraz wiele absolwentow ma takie same zdanie jak ja.Nie polecam nikomu tej szkoly.
autor:  Aguśka=]
status:  uczeń / student
dnia:  27.08.2005
No więc tak. W ZS 2 zaczynam od września drugi rok nauki. W szkole średniej oczywiście:) Na profilu Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego. Szkoła jako budynek niejest zbyt ładna,ale to nic!! Ludzie są .... Nauczyciele z resztą też. Oczywiście są wyjątki:/ Ale nic, damy radę!!:) Myślę że pierwsze klasy szybko zaklimatyzują się z tej szkole bo jest przyjazna:) Mam nadzieję że edukacja w tej szkole będzie nadal mi szła pomyślnie:)Pozdrawiam cały personel szkoły a szczególnie swojego wychowawcę K.!!!
autor:  pigmay
status:  uczeń / student
dnia:  15.06.2005
szkoła jest wypasiona...uczniowie też (niektórzy) klimat jest towarzyski na nauczycieli też sie nie nażeka, polecam i pozdrawiam wszystkich znajomych
autor:  belfer
status:  inny
dnia:  23.04.2005
Jestem nauczycielem w tej szkole. Lubię uczyć ale uważam, że zastraszanie nauczycieli nie jest najlepszą metodą by zachęcić ich do bardziej wydajnej pracy. Uczniowie w tej szkole są tacy jak wszędzie - różni. Nie ma co dorabiać ideologii. Pozdrawiam "czytaczy".
autor:  East
status:  uczeń / student
dnia:  21.02.2005
Witam jestem uczniem klasy 2 w tej oto szkole . Uwazam ze szkola jest spoko . Na kazda bedziemy narzekac bo nie chce nam sie do niej chodzic . Tylko 5 klasy maja glupie zwyczaje siedzenia na półpiętrach i to denerwuje ale w tym roku odchodza wiec ich nie bedzie . Najlepsza nauczycielka w szkole jest Pani Henryka S. i Pan Wicedyrektor . Mam nadzieje ze szkola bedzie sie powoli modernizowac bo juz sa takie plany tylko ciekawe kiedy rusza . :)
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.