infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, sobota
23 września 2017
imieniny: Bogusława, Liwiusza, Tekli

szczecin
POMORSKA AKADEMIA MEDYCZNA
Liczba przyjętych opinii: 39

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  Mitch
status:  uczeń / student
dnia:  21.10.2007
Ja jestem na Ratownictwie Medycznym- REWELKA. Pan zajęć początkowo mnie przeraził (zajęcia pratkycznie od rana do wieczora) ale ułożony w ten sposób ze jest czas żeby coś zjeść, pokręcić się z przyjaciółmi i pouczyć. Nastawienie wykładowców do studentów jak i do profesji jaka prowadze jest takie...że nie mogę się doczekać aż wsiądę do karetki.
autor:  fisza
status:  uczeń / student
dnia:  28.06.2007
Poziom jest niczego sobie-w tym roku dokrecili srobe. ale widac si eoplaca-juz drugi raz absolwenci PAM zdali najlepiej LEP(nikt nie oblal!)
autor:  anglia
status:  inny
dnia:  05.05.2007
Badzcie dumni ze studiujecie na tej uczelni.Mam wielu znajomych absolwentow ktorzy sa swietnymi lekarzami,a poza tym polscy lekarze maja bardzo dobra opinie za granica.Obecnie jestem w Angli ,tu lepiej nie chorowac ich wiedza jest nie porownywalnie nizsza...
autor:  Kacha
status:  uczeń / student
dnia:  23.05.2006
Kolega Jacek chyba jest w posiadaniu blednych informacji dotyczacych PAMU-U ,a dokladnie poziomu nauczania.Otoz wg tegorocznego rankingu "Gazety Wyborczej"jestesmy na 2 miejscu po Warszawie!Zreszta nie wiem jak mozna porownywac poziomy opiarajac sie na rozmowach z kolegami...tak czy inaczej jak na kazdej uczelni sa przedmioty ktore lepiej sa wykladane i takie ktore kiepsko..a poziom wiedzy w duzej mierze zalezy od wkladu wlasnego!!Wiec tak nie narzekaj tykko zabierz sie do pracy..badz zmien uczelnie :)!w koncu masz do tego prawo!!
autor:  Jacek
status:  uczeń / student
dnia:  30.04.2006
Jestem za półmetkiem. I niestety z perspektywy czasu moja uczelnia nie zachwyca. Mam wielu znajomych na uczelniach w Poznaniu, Gdańsku i Krakowie. Porównywaliśmy między sobą poziom nauczania. I wstyd mi jest, że PAM wypadł tak nisko! W porównaniu z innymi z innymi miastami jesteśmy nisko. Nigdy nie żałowałem pójścia na medycyne. Ale teraz żałuję, że wybrałem PAM. Niestety jest to kiepska uczelnia! pozdrawiam. A chętnym polecam rozejrzeć się za medycyną w innych miastach :-(
autor:  ada
status:  uczeń / student
dnia:  28.01.2006
Mam pytanie, czy ktos wie moze ile kandydatkow na jedno miejsce bylo podaczas rekrutacji w 2005? Jestem dopiero w 2 klasie liceum, ale juz zaczynam sie interesowac, poniewaz domyslam sie, ze jesli zabiorę się do nauki w 3 klasie, to może mi się nie udać. Czy bardzo ciężko jest sie dostac na uczelnie? (wydział lekarski, studia dzienne) Prosiłabym o informacje na mojego mejla ajoga@wp.pl z gory dziekuję.
autor:  Aśka
status:  uczeń / student
dnia:  01.09.2005
Witam Tak wiele tutaj pisza studenci leku i stomy mniej natomiast studenci pozostalych wydziałow.Ja skonczyla w tym roku licencjat z pielegniarstwa wlasnie na PAM-ie i tez polecam ten kierunek.Najmilesz trzy lata z mojego zycia.Zawsze chciałam byc lekarzem ale jakos tak wyszlo ze trafilam na te studia i wcale nie zaluje,nawet uwazam ze minelabym sie z powolaniem gdyby nie przypadek.Pozdrawiam.
autor:  JULKA
status:  uczeń / student
dnia:  12.08.2005
Witam wszystkich szczesliwych studentow medycyny:))!!Jestem juz blizej konca niz poczatku studiow..i szczerze mowiac byl no najlepszy wybor w moim zyciu!Studia swietne!choc do latwych nie naleza,ucza przede wszystkim systematycznosci dzieki ktorej nie placzemy przed sesja siedzac przed sterta tajemniczych ksiazek.Nieodlaczna czescia nauki sa cwiczenia praktyczne dzieki czemu mozemy wykorzystac wiedze zdobyta poprzez ksiazki.Ludzi jak na kazdej uczelni sa rozni;kwadratowi i podluzni ale sa tez Ci calkiem normalni.Imprezki tez stoja na calkiem niezlym poziomie...ponadto umiemy laczyc nauke z przyjemnosci...wtajemnicznen wiedza jak wyglada nauka do egz praktycznego z Pamorfologii w DS..:))co tu jeszcze napisac!!?jesli czujesz ze MASZ do medycyny zapal nie zastanawiaj sie i nie boj ,tylko ruszja do natarcia!!!-pozdrowionka dla wszystkim studentow!!
autor:  fisza
status:  uczeń / student
dnia:  12.02.2005
w tym roku zaczelam studzia na wydziale lekarskim!podoba mi sie Akademia. nie jest najlatwiej ale mozna sie przyzwyczaic szczegolnie jak sie lubi to co sie robi. podobaja mi sie praktyki w szpitalu. niestety zbieraja sie nad akademia czarne chmury o nazwie Uniwersytet Przyrodniczo-Medyczny co oznacza ze te niby wieksze dotacje trzeba bedzie pompowac w bankrutujacy AR. tak czy inaczej ciesze sie ze wybralam ta uczelnie i mam nadzieje ze uda mi sie ja ukonczyc....pozdrowienia dla wszystkich kolegow kotow i calej reszty studentow(szczegolnie leku)
autor:  Domin_PL
status:  uczeń / student
dnia:  29.01.2005
Najlepsza uczelnia w Szczecinie! To nic, że przez kilka lat mieszka się w szpitalu na Pomorzanach...a z zajęć wychodzi się o 21:00. Jeżeli ktoś lubi ludzi, lubi im pomagać to uczelnia dla niego... Jestem studentem stomatologii i jestem dumny jak koledzy z innych uczelni mówią, że stomatologia na PAM-ie obok tej w Łodzi jest najlepsza w Polsce... Przez tych kilka lat poznałem znakomitych lekarzy profesorów... A jeśli chodzi o samych studentów to wśród nich można naprawdę znależć przyjaciół na wiele lat... Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych którzy chcą studiować na PAMie ... 3mam za Was kciuki!
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2017 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.