infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, wtorek
18 czerwca 2019
imieniny: Elżbiety, Marka, Pauli

szczecin
ZESPÓŁ SZKÓŁ BUDOWY OKRĘTÓW
Liczba przyjętych opinii: 29

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  Wąąąscy mani
status:  absolwent
dnia:  16.11.2007
Technikum Budowy Okrętów.to nie to "technikum"jakie znacie teraz. Brak takich osobistości jak np Pan S. (folklor tej szkoły, nr 1, ale uważajcie!!!). Brak działu warsztatów szkolny:ślusarnia ( kolejny folklor). ale są tez zywe legędy (o ile jeszcze uczą) Uwaga zaczynam liste wszechmogącej 3 TBO:J.S. (nie mam takiej mocy*) H.S. (strzeliłes jak z czołgu do komara*. P.S pytanie pana H.s.- co to jest PPR???* uczen- yyyyyyyy Pan s.-Podwodny Przemyt Rabarbaru???* Uwaga!! generalny śmiech na sali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Pan M.M. ( ja mam 20 lat,ty masz 20 lat.....**) legenda. *-cytat z ust Pana Profesora (były tez inne "hiciory" P.S bardzo duzo!!!) jak pamietacie to piszcie **-śpiew Pana Profesora ( tak było!!) Uwaga!!!!!!!! informacja dla wszystkich kandydatów i uczniów ZTBO- istnieja trzy "bandy' (pracowników) z którymi trzeba dobrze żyć ( oto sposób na tę szkołe,tak żeby było fajnie) 1-Panie sprzatajace st.woźny 2.Panie z sekretariatu 3. tu do wyboru włefiści lub opiekunowie z zajec praktycznych (ty wybierasz sam) polecam stara ZSBO, nie wiem jak jest teraz ale (Pamietajcie*) to od was zależy ten "klimat) ... pOZDRAWIAMY: kOSTEK,KRECIK 5c z rocznika 2000/2005
autor:  Absolwent TBO 2000
status:  absolwent
dnia:  09.09.2006
Jestem absolwentem TBO (matura w 2000r). B. miło wspominam lata spędzone na Willowej. Nie wiem jak jest obecnie, ale "za moich czasów":) wcale w tej szkole nie było lekko- choć oczywiście nie można tu mówić o jakiejś przesadzie, poprostu był zachowany "złoty środek". Krótko mówiąc: była fajna klasa, zróżnicowani nauczyciele (generalnie ok- zwłaszcza Pani K.U.), interesujące wycieczki klasowe, dobre przygotowanie do matury(!). Dziś mogę ocenić, że wiekszość ludzi z mojej klasy ukończyło studia (przeważnie dzienne, głownie Akademia Morska- ok 12 osób i Polibuda). Jednym słowem- POLECAM.
autor:  uczennica
status:  uczeń / student
dnia:  26.02.2006
Jestem uczennicą 3 klasy liceum w ZSBO i uważam że jeste świetna szkoła. Nie wyobrażam sobie bym mogła wybrać (3 lata temu) jaką kolwiek inną szkołę. Szkoła ta ma wiele atutów na przykład to, że wielu z nas (uczniów) stara się zdobywać glejty które umozliwiają nam zamienienie każdego z nich na jedno nieprzygotowanie czyli 1 glejt = 1 nieprzygotowanie. Także nauczyciele są wyrozumiali, są tacy co bardzo dużo wymagają ale i są tacy którzy nie wymagaja tak wiele. Oni robią to by nas przygotować do matury, która sprawdzi nasz poziom wiedzy i pokaże czy jesteśmy dojrzali. Smutno mi troche, że juz pod koniec kwietnia opuszcze mury tej szkoły, ale napewno będe odwiedzała nauczycieli. Pozdrawiam wszystkich maturzystów z ZSBO oraz nauczycieli.
autor:  KOWAL
status:  uczeń / student
dnia:  08.11.2005
JESTEM UCZNIEM ZSBO. PRZYZNAM, ŻE DZIWIA MNIE NIEKTÓRE OPINIE O TEJ SZKOLE, CHOĆ NIE BRAKUJE TEŻ POZYTYWNYCH. MOIM ZDANIEM SZKOŁA MA WIELE ATUTÓW. JEDNYM Z NICH JEST GWARANCJA, ŻE NAUCZYCIELE CIĘ NIE ZLEKCEWAŻĄ. SĄ RÓŻNI TO FAKT. MAJĄ SWOJE "JAZDY", ALE GDZIE NIE MAJĄ? WIEM ŻE WIELU WYBIERA SZKOŁE, BO LICZY NA LUZ, ALE MY Z LP CHCEMY ZDAĆ MATURĘ, A NA TO MOŻEMY LICZYĆ PRZYNAJMNIEJ DOPÓKI ŻYJE POLONISTKA V. T. ŻYCZE KAŻDEMU TAKIEGO NAUCZYCIELA! POZDROWIENIA TEŻ DLA KRYSTYNY U. I WSZYSTKICH KOLESIÓW Z LP!
autor:  Zygier
status:  uczeń / student
dnia:  24.10.2004
BRODA RZĄDZI ! ! ! ! ! ! JEŻELI TRAFICIE POD JEGO WYCHOWAWSTWO TO MACIE DYPLOM I MATURE >>>>> POLECAM I POZDRAWIAM BRZOZE ------- WE LOVE YOU ANDRZEJ !!!!!! !!! !!!!!!!!!!!!!!
autor:  aneee
status:  absolwent
dnia:  23.10.2004
Witam Was serdecznie absolwenci i absolwentki XV LO i TBO :) Jak mi jest miło powspominać czasy szkolne, to już tyle lat minęło, maturę zdawałam w 1995 roku. Wychowawcą mojej klasy, wtedy IV D był H.K. taaak, pan od matematyki :D On jeszcze chyba nikogo nie nauczył tego przedmiotu. Szkoła natomiast niestety nie przedstawiała najwyższego poziomu a szkoda. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkich a w szczególności moją byłą klasę "D" rocznik 91-95.
autor:  szczesciara
status:  uczeń / student
dnia:  25.08.2004
mimo ze trafilam do lp przez przypade nie zaluje! takiej szansy jaką dostalam od tych nauczycieli w tym roku nie otrzymala bym od nikogo! towarzystwo tez wporzo
autor:  Miśka
status:  uczeń / student
dnia:  16.06.2004
szkoła jak kazda inna konczy sie maturą=] jest looz naprawde nie trzeba siedziec nad ksiazkami nocami jak dzieje sie w innych "lepszych"szkolach mnie sie bardzo podoba.Humor zawsze sprzyja...nie moge powiedziec zlego slowa.ZSBO lajtowa szkola:D:D
autor:  sgfhs
status:  absolwent
dnia:  28.01.2004
Kończyłem TBO w 1998 roku pod wychowawstwem p. B. od chemi.Byliśmy jej pierwszą klasą po studiach- no i za bardzo nam chyba popuściła(nie mogła z nami sobie poradzić).Jednak dla wszystkich pozostanie napewno najlepszym wychowawcą.Drugim pedagogiem godnym wspomnienia jest p.S.(polonistka przez wielkie P) SZKOŁA OGÓLNIE:Poziom marny-czego efektem jest to ze jestem na 3 roku studiów(Politechnika po tej szkole nie jest dobrym wyborem- zwłaszcza WTM tak nam polecany w czasie nauki w technikum.Jednak mimo to bardzo dobrze wspominam tę szkołe i ludzi uczących się w niej.JEŚLI PRZECZYTA TO KTOŚ Z 5B(MATURA 98) OD P.BEATY NIECH NAPISZE COŚ OD SIEBIE :) MOŻE BY TAK SPOTKANIE PO LATACH ZORGANIZOWAĆ?
autor:  Dora
status:  absolwent
dnia:  25.01.2004
Hmm...... super szkoła, szkoda jednak, że juz nie ma LO XV. Świetni nauczyciele nio z wyjątkiem pana od matematyki H. K. , był to jedyny przedmiot z którego nic się nie nauczyłam. Pozdrawiam wszystkich, którzy zdawali maturę w 1995 r. Jak czas szybko mija to juz prawie 10 lat...........
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.