infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, sobota
23 września 2017
imieniny: Bogusława, Liwiusza, Tekli

szczecin
ALIEN NAUKA JAZDY
Liczba przyjętych opinii: 137

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  czarek
status:  inny
dnia:  01.11.2010
oczywiście polecam właśnie tę szkołę nauki jazdy,wszystko na 6 po prostu pełen profesjonalizm,pozdrowienia dla pani Emilii,która potrafi podejść w odpowiedni sposób do każdego indywidualnie według potrzeb,jeszcze raz dziękuję bardzo:)
autor:  Lidia
status:  inny
dnia:  15.10.2010
Z przyjemnością polecam właśnie tę szkołę jazdy. Wykłady teoretyczne na najwyższym poziomie (widoczne przygotowanie pedagogiczne Pana Piotra!). Instruktorzy: Pan Maciek Sz. i Pani Emilka - wspaniali. Egzamin zdany za 2 razem. Od pierwszego dnia po otrzymaniu dokumentu jeżdżę codziennie i jestem bardzo zadowolona. Polecam!
autor:  jasny
status:  uczeń / student
dnia:  05.09.2010
Serdecznie polecam tą szkołę. Zdałem za pierwszym razem dzięki Pani Emilce :) Naprawdę Pani Emilia wspaniale uczy. Jeszcze raz polecam.
autor:  adi
status:  uczeń / student
dnia:  29.07.2010
Szkołę Jazdy Alien polecam bardzo serdecznie, nauczyłem się wszystkiego co musiałbym umieć by zdać egzamin państwowy. Wczoraj zdałem za 2 razem (pierwszy nie udany tylko i wyłącznie przez moją głupotę ) Jeszcze raz polecam Aliena. Miła atmosfera, wyjątkowi instruktorzy - wszystko co potrzebne w szkole jazdy. Serdecznie pozdrawiam pana Radka i panią Emilkę - jestescie the best!
autor:  Rogi
status:  uczeń / student
dnia:  25.05.2010
Szkoła naprawde super. Egzamin zdany co prawda za drugim razem ale po 3-miesiecznej przerwie w 2 godziny zdazyli mi wszystko przypomniec oraz wytlumaczyc :) Podziekowania zwlaszcza dla pana Radka ^^
autor:  s.
status:  absolwent
dnia:  22.05.2010
Gorąco polecam Aliena !! Moim instruktorem była Emilia. Pełen profesjonalizm i ostoja spokoju :) Egzamin zdany za drugim podejściem. Za pierwszym razem niestety zadziałał stres a nie brak umiejętności .
autor:  alekk
status:  absolwent
dnia:  20.05.2010
Prawko robione 16 lat po dopuszczalnym wieku - za 4 razem się udało. Jednak nerwy nie te - raz światła nie włączone, raz na placyku zostałem - i noga tak dziwnie drżała :) Polecam Aliena - i dziękuję - szczególnie za kurs doszkalający z panem Maćkiem (starszym). Choć na samych jazdach przed egzaminem nie czułem się pewnie jakoś - egzamin poszedł tak jak powinien.
autor:  mik
status:  uczeń / student
dnia:  04.03.2010
dzieki za nauke,zdane za pierwszym podejsciem.jezdzilem z panem maciejem tym starszym bo jest ich dwoje w tej szkole:) polecam
autor:  dara
status:  uczeń / student
dnia:  24.01.2010
Gorąco polecam szkołę, Pani Emilka jest najlepsza!!! Nauczyła mnie jeździć i najważniejsze-nauczyła mnie odwagi. Miałam również przyjemność z Panem Radkiem- również jestem niezmiernie zadowolona-specjalista od skrzyżowań, zwłaszcza o ruchu okrężnym:) niestety nie polecam P.Artura- był moim instruktorem prowadzącym i niestety troszkę pieniążków i czasu straciłam (nie będę pisać dlaczego). Zdałam za drugim podejściem. Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla wspaniałego kierownictwa oraz P.Emilki oczywiście Polecam!!
autor:  pysial
status:  absolwent
dnia:  05.01.2010
Miła atmosfera, fachowe podejście, duża elastyczność. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Pana Radka, który dodał mi wiary w siebie i udało się:-) Polecam
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2017 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.