infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, sobota
21 września 2019
imieniny: Darii, Mateusza, Wawrzyńca

szczecin
III LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
Liczba przyjętych opinii: 83

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  Mona
status:  absolwent
dnia:  04.03.2007
Witam. Oj to juz jakies 3 lata mineły od kiedy nie ma mnie juz w murach tego szanownego ogolniaka...swietna szkola.. oj działo sie działo..swietni nauczyciele..Boska wychowawczyni pani Ania P. Niezapomniany pan K., pani G.,pani S. ...mogłabym wymieniac jeszcze długo... az łezka w oku sie kreci:)Pozdrawiam...wysoki poziom i miła atmosferka plus przebojowa klasa to przepis na udane lata w lo.
autor:  uczennica
status:  uczeń / student
dnia:  01.02.2007
Idac do tej szkoły szyłszałam same złe opinie, poszłam i przekonałam sie ze jest bardzo fajna . Nie trzeba sie uczyc nocami (chyba ze ktos przyszedł tu z malutka liczba punktów i musi nadrabiac gimnazjum)nauczycieli sa bardzo wporzadku, nie bójcie sie geografi jest bardzo fajna :), atmosfera w szkole ma swój klimat, mała co powoduje ze jest przytulna:), do tego bardzo fajni ludzie każdy inny i wylatkowy:), szkoła tolerancyja. Jeśli zalezy ci na nauce chesz sie fajnei bawic poznac fajnych ludzi to wybierz ta szkole polecam :)
autor:  gall
status:  inny
dnia:  05.09.2005
Dlaczego taka fajna szkola nie ma działającej strony z planem lekcji? A ostrzej:dlaczego nie ma jej wcale??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autor:  Wioleta
status:  absolwent
dnia:  23.08.2005
Jak to dawno temu było..... Och to już 24 lata gdy opuściłam mury tej szkoły. Jestem absolentką z roku 1981... Teraz dobiero widze, że za rok nasz rocznik obchodzić będzie 25-lecie. Tu spędziłam wspaniałe chwile, poznałam wspaniałych ludzi i wspaniałych nauczycieli. Podziwiałam panią Susek, panią Krzywkowską, pana Rutkowskiego i pana Kaziora. Pozdrawiam wszystkich o szczególnie moją klasę i jej wychowawczynię panią Marię Nowicką.
autor:  Daniel
status:  uczeń / student
dnia:  21.08.2005
Witajcie wszyscy! Do zobaczenia we wrześniu:) Dostałem się do LO3, do klasy 1a. Przeczytałem wszystkie komentarze - niektóre mnie rozbawiły, ale większość utwierdziła w przekonaniu, że podjąłem mądrą decyzję. Życzę miłych wakacji! Pozdrawiam.
autor:  madzia
status:  uczeń / student
dnia:  05.07.2005
hej wszystkim:) wlasnie skonczylam 1 klasę IIILO i jest super. poziom, owszem mega wysoki, ale szkola, nauczyciele i atmosfera sa swietne. POLECAM!!!:):) istnieje nowa strona naszego lo: http://www.lo3szczecin.ipartner.com.pl/
autor:  wzorowy uczen:P
status:  absolwent
dnia:  25.06.2005
jestem tegorocznym absolwentem tej szkoly... moje wrazenia sa calkiem pozytywne. Jesli jestes wmiare inteligentnym uczniem to wcale nie musisz sie tak duzo uczyc. Pozatym zawsze mozna cos zakombinowac. Ogromnym plusem tej szkoly jest duza liczba dodatkowych zajec pozalekcyjnych przygotowujacych do matury. Zainteresowanie tymi lekcjami jest male (bo komu by sie chcialo zostawac po szkole) dzieki czemu te zajecia odbywaja sie naprawde w milej atmosferze w fajnym nieduzym gronie niczym zajecia prywatne. Szczegole podziekowania dla Pani K>.... co nas matmy uczyla :P:P. Dzieki lo3 odkrylem swoja nowa psje jaka jest siatkowka a to dzieki panu L. (i on nie jest wcale taki jak wszyscy mowia:P:P wporzo gosc z niego)a na dodatek zna sie na rzeczy. Szkola ogolnie jest Ok gdzyby nie dyrektor steciuk i jego chore fazy i robienie uczniom na zlosc. Nauczyciele sa calkiem calkiem niektorzy z nich naprwde poswiecaja sie dla uczniow czego nie docenia dyrektor. A Pani Basia i Marzenka to naprawde mile kobietki. A pan Rysio tez wcale nie jest taki zly. A teraz najtragiczniejsza wiadomosc... odchodzi pani z szatni... i kto teraz bedzie wam wieszaczki do kurtek przyszywal???
autor:  dzaga
status:  uczeń / student
dnia:  01.06.2005
lezka sie w oku kreci gdy wspominam te piekne czasy spedzone na Pomorskiej 150 na w sasidztwie posterunku policji ,ktory zreszta sama odwiedzilam, ale o tej sprawie nie bede sie rozpisywac ;D... nauczyciele godni swego stanowiska tu uszanowanie dla Pan: S. i G. oraz dla wciaz przechodzacego na emeryture Pana Kaczora, swietna jeste Pani Irenka, ktora siedzi w swych podziemiach niczym bazyliszek i usmierca swymi tekstami spoznionych uczniow bez wieszaczka przy kurtce :P mozna poznac naprawde spoko ludzi a w lato poopalac sie na trawce przy szkole w czasie naprawde dluuugiej przerwy obiadowej,wiec jesli lubicie sie uczyc albo chociaz sciaganie macie opanoane do perfekcji to ta szkola czeka na was; pozdrowienia dla genialnego pana Drektora dla ktorego dzien bez szkoly jest dniem straconym,pozdro dla bylej klasy dojczlandzkiej ;)wolna
autor:  dana
status:  absolwent
dnia:  08.02.2005
Kończyłam ta szkołe w roku 1978. Bardzo miło wspominam tamte czasy. Jeśli to możliwe proszę o kontakt moich kolegów i koleżanki. Nie wiem co teraz dzieje się z P.Marią Nowicką, która była najlepszą z wychowawczyń.
autor:  ja_i_ja
status:  uczeń / student
dnia:  02.02.2005
w imieniu wszystkich maturzystów dziękuję za wspanialą studniówkę która odbyla sie wczoraj. Zabawa była przednia ;)
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.