infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, czwartek
19 września 2019
imieniny: Januarego, Konstancji, Leopolda

szczecin
LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE MISTRZOSTWA SPORTOWEGO (W ZSO MS)
Liczba przyjętych opinii: 36

   opinii
od młodszych od starszych


autor:  PainXcc
status:  uczeń / student
dnia:  30.04.2006
Chodzilem do tej szkoly od zerowki do 3gim pozniej zminilem na 5miesiecy szkole, i znowu wrocilem... Jestem teraz w liceum i co moge powiedziec o tej szkole. NIC zlego, Pani od histori, moja wychowawczyni, wicederektor - najmilsza osoba w tej szkole, Pain L uczy polskiego, nawet spoko, Pani K uczy matematyki zajefajna, na jej lekcjach nie mozna normalnie zyc, trzeba sie smiac:D. Informatyka jednym slowem COOL :D
autor:  absolwentka
status:  absolwent
dnia:  08.12.2005
szkola ogolnie ok chodz towarzysto hmm srednie a chodzi mi glownie o kulture osobista.... Tesknie za pania I. wicedyrektorka szkoly. Jest najwaspanialszym nauczycielem, niestety w liceum nie mam tak wspanialej wychowawczyni jaka mialam w gm... :( oczywiscie nie zapomne pani Ł. od jezyka polskiego i pani K. od matematyki serdecznie pozdrawaiam!!
autor:  była uczennica
status:  uczeń / student
dnia:  18.11.2005
Jak ja się cieszę, że skończyłam tą szkołe. Przyznam, że warto tu pozdrowić kilku nauczycieli: Panią od chemii, Pana od matematyki (szkoda, że już nie uczy w szkole), Panią od biologii i Panią od fizyki oraz Pana od informatyki :) Reszta nauczycieli - szkoda gadać. Do matury z angielskiego w ogóle mnie nie przygotowali, można powiedzieć, że liczyłam na szczęście by łatwy zestaw pytań się trafił. Matura z polskiego - można powiedzieć, że tak jak w przypadku angielskiego. Przyznam szczerze, że Pani od polskiego dobrze tłumaczy, dużo wymaga, ale niesprawiedliwie ocenia. Pozdrawiam!
autor:  krycha
status:  uczeń / student
dnia:  02.05.2005
A mnie sie w tej szkole podoba I to bardzo. i NIKT MI NIE POWIE, ZE JEST COS NIE TAK
autor:  ares
status:  uczeń / student
dnia:  03.03.2005
Chodzę do tej szkoły od kilku lat , został mi jeszcze tylko rok i jest mi już teraz smutno że za rok z tąd będe odchodził . Wygląd szkoły ogólnie dobry . Zapszeczę poprzednim opinią że jest tam tak strasznie dużo dzieci , to jest nie prawda , podstawówki jest bardzo mało . Super nauczyciele mający dobry kontakt z uczniem , mamy wspaniałych sportowców i też dobrych uczniów którzy zajmują czasmi wysoki miejsca w konkursach naukowych
autor:  @@@ :)
status:  uczeń / student
dnia:  21.01.2005
rok temy przyszłam do tej szkoły z przymusu. Bardzo się bałam nowe otoczenie nowi ludzie nikogo nie znałam na początku było9 trudno nawet teraz zdażają się niemiłe sytuacje. Wygląd szkoły raczej nie jest porażający. odnowione są tylko toalety i sztnie przy sali gimnastycznej która tez podobno była odnawiana ale w tej chwili jest w rozsypce. niedawno zostały wymienione na plastikowe okna. Nauczyciele bywają różn ale moją ulubiona nauczycielka jest pani od historii a jednoczesnie wicedyrektorka pani I. jest bardzo sympatyczna a przy okazji umie uczyc. Nauczycielką mozna powiedzieć na czasie jest pani Z. od języka angielskiego ale najlepszą nauczycielką jest pani S. czego niemożna powiedzieć o pani P. Nauczyciele to jedno a uczniowie to drugie myślę zy mamy ze sobą bardzo dobry kontakt niemalże wszyscy się znają. podsumowując wszystkie wady i zalety tej szkoły mogę ją polecić karzdemu. POZDRO WSZYSTKIM UCZNIOM !!!:)
autor:  uczennica
status:  uczeń / student
dnia:  14.12.2004
szkola ogolnie moze byc, tylko za duzo dzieciaczkow biega pod nogami... mamy najlepsza nauczycielke od polskiego w calym szczecinie! dlatego matury z tego przedmiotu nie nalezy sie bac:) podobnie jest z j. angielskim, w przypadku pani S.; towarzystwo jest bardzo w porzadku, na przerwach zawsze jest za mocno, normlanie dobre fazy odchodza, i przede wszystkim mamy szalowych sportowcow;) nie polecam tylko pani od wf`u oraz nauczycielek od matmy:/ to jest porazka...
autor:  justMe
status:  uczeń / student
dnia:  13.06.2004
witam...jesli chodzi o moja opinie na temat szkoly do ktorej uczeszczam to....uwierzcie mi brak slow!same dzieci-4klasy lo czyli okolo80osob!a reszta to same dzieci z gimnazjum i podstawowki...okropnienstwo...atmosfera miedzy uczniami nie jest zbyt ciekawa...nayczyciele-nie kompetetni,nie obowiazkowi itp itd...szczegolnie pani od wfu....a to w koncu SZKOLA MISTRZOSTWA SPORTOWEGO....sami wybierzcie czy chcecie meczyc sie tak przez 3 lata....ja bardzo zaluje....
autor:  uczennica:):):):)
status:  uczeń / student
dnia:  01.04.2004
Gdy dowiedzialam sie,ze dostalam sie jedynie do ZSOMS bylam zalamana,czytajac wpisy na infoludku,mowilam sobie Boze co to za szkola?na pewno bedzie glupio,nic sie nie naucze.Ale musze powiedziec,ze sie mylilam.Szkola na prawde jest dobra.Nie jedna szkola stara sie o naszych nauczycieli.Jest to na prawde bardzo,ale to bardzo dobra kadra nauczycielska!W szkole jest przytulnie.JA jako licealistka prawie wogople nie widuje dzieci z podstawowki.Uczniowie sa mili dfla siebie i zawsze sobie pomagaja.Tak,wiec zapraszam bradzo do ZESPOŁU SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO. tu jest na prawde bardzo fajnie,a co najwazniejsze dobrze przygotuja Was do matury ,szczegolnie z polskiego,matmy i angielskiego.pozdrawiam:)
autor:  ziuta
status:  uczeń / student
dnia:  27.03.2004
to wcale nie jest super szkoła ucze sie tam a jak by ktoś nie wiedział to tam tez jest jeszcze podstawówka i gimnazjum i to nie jest zbyt zachwycające nauczyciele nawet mają kwalifikacje i sa wymagający, ale baza szkoły jest całkiem do kitu szkoła ma tylko wyremontowane łazienki, a część sal nawet po remoncie sie rozwala.Jesli chcecie tam iść to sie nad tym głęboko zastanówcie
opinie 1-10

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.