infoludek.pl szczecin polskienglishdeutsch
Szczecin, środa
20 listopada 2019
imieniny: Anatola, Edyty, Rafała

szczecin
EUROCENTER - STUDIO JĘZYKÓW OBCYCH
Liczba przyjętych opinii: 7

   opinii
od młodszych od starszych
autor:  Kasia
status:  inny
dnia:  14.10.2005
Szkoła jest fantastyczna. Co prawda nie wiem jak tam w grupach, ale zajęcia indywidualne są świetne. Naprawdę w krótkim czasie można się dużo nauczyć i myślę, że te negatywne opinie są po prostu od ludzi, którzy winą za swoje lenistwo obarczają lektorów lub chodzą bo ... mamusia kazała :) a tak naprawdę trzeba się trochę przyłożyć.
autor:  kroolowa
status:  uczeń / student
dnia:  22.09.2005
Chodzilam do tej szkoly na kurs i uwazam ze wszystko jest ok:forma prowadzenia zajec,lektorzy,atmosfera a przede wszystkim malego grupy co daje mozliwosc wiekszej pogadanki!pozdrawiam i polecam
autor:  kora
status:  uczeń / student
dnia:  16.08.2005
Chodzę od dwóch lat i bardzo mi sie podoba. wszystkie zajęcia są prowadzone w formie konwersacji, wiec trzeba się przestawić i mi się to udało. W grupie miałam niewiele osób i fajną lektorkę.
autor:  poka
status:  uczeń / student
dnia:  23.10.2004
dopiero sie tu zapisalam ale mysle ze te 2 negatywne opinie są subiektywne , po prostu na złą grupe trafiliscie albo jestescie zle nastawieni, a to sie liczy najbardziej, bo jak ktos chce sie nauczyc to sie nauczy i skorzysta-to moje zdanie;] zobaczymy co bede myslec po 1 semestrze;]
autor:  dawik
status:  uczeń / student
dnia:  19.10.2004
zdecydowanie nie polecam robia pieciominutowy test i jestes w gruoie gdzie rozpietosc poziomu jest tak olbrzymia ze po dwoch spotkaniach grupa sie rozpada albo zostaja osoby ktorym nie zalezy na nauce mało chetnych a co sie z tym wiazeze pchaja cie na siłe do grup ktore maja nie patrzac na poziom kursantow nie wspomne juz o wieku uczniow
autor:  justyna
status:  uczeń / student
dnia:  14.04.2004
Chodziłam do tej szkoły na fce grupa miała na poczatku chyba 7 osob i było widac po kazdych zajeciach jak ubywa osob Grupe rozwiazano ogolnie nuda wiem od innych ze podobnie było z innymi grupami nie polecam
autor:  Cytrynka
status:  uczeń / student
dnia:  25.10.2003
Szkoła jest super a własciwie lektorzy!Grupy sa małe wiec mozna sie szybko nauczyc! duzo dyskusji i rozmow co jest bardzo istotne!Polecam!
opinie 1-7

© Szczecin 1998-2019 InterArt Studio
Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.